Leren vissen met de feeder, de GHV wil je hier graag mee helpen


Gepubliceerd op

GROENLO – Binnen de GHV zijn genoeg leden die een feeder in de schuur hebben en deze niet of nauwelijks gebruiken, dat is jammer want het vissen met de feeder is een uiterst effectieve manier om de vis aan de schubben te komen. Speciaal voor deze leden, en andere leden die meer willen weten over het vissen met de feeder, organiseren wij op woensdag 9 september een theorie avond. Deze avond wordt tekst en uitleg gegeven over wat het vissen met de feeder nu precies inhoud, materialen, montages, opstelling hengel etc. Ook worden cursisten aan het werk gezet, zelf montages maken en als het weer het toelaat word er ook nog geoefend op het ingooien.

Na deze avond kennen de cursisten de basisbeginselen en weten ze wat ze nodig hebben om zelf met de feeder aan de slag te kunnen. Voor een ieder die wil gaan we op zondagochtend 13 september naar de Oude IJssel in Doetinchem (Stokhorst) om de theorie in praktijk te brengen, dit onder begeleiding van enkele door de wol geverfde feeder vissers. Interesse, stuur dan een mail naar feedercursus@visseningroenlo.nl (of geef het door aan een van de bestuursleden).

Leden Mysteriekoppel
Zondag 6 september is het weer zover, de jaarlijkse leden koppel. Tijdens het 75 jarige jubileum is voor het eerst een Mysterie koppel geviste en dat was een doorslaand succes, daarom heeft het bestuur besloten deze wedstrijd jaarlijks terug te laten keren. Voor degene die er in 2013 niet bij waren; Je vist een individuele wedstrijd en pas tijdens de prijsuitreiking hoor je met wie je gevist hebt.

Opgeven voor deze gezellige wedstrijd kan uitsluitend via ledenkoppel@visseningroenlo.nl?, inleggeld is €5,-. Loten om 07:15 uur op de Maliebaan, er wordt gevist van 8.30 uur tot en met 11.30 uur. De prijsuitreiking zal omstreeks 13.30 uur plaatsvinden in onze Clubhuis “Het Wilgenpark”.