Home » Sport » Nipte overwinning HV Grol Dames 1

Nipte overwinning HV Grol Dames 1

182

HAAKSBERGEN – Allereerst wensen de dames van HV Grol iedereen een gelukkig nieuwjaar!

Op zondag 7 januari stond de eerste (uit)wedstrijd van het jaar op het programma, tegen Stormvogels Dames 2. Ook op deze zondagmiddag waren weer veel trouwe supporters aanwezig. Zelfs de fotograaf was naar Haaksbergen afgereisd!

Met goed en snel spel ging de wedstrijd van start. In het begin gingen de doelpunten gelijk op. Door goed verdedigingswerk van het middenblok van Grol was scoren voor de Stormvogels lastig. Grol bleef goed instarten en ging met 3 doelpunten voorsprong de rust in: 6-9.

Iedereen was bijna blauw aangelopen van de kou, dus snel weer van start. De eerste minuut van de tweede helft wist Grol met zelfs maar vier speelsters in het veld nog te scoren. Grol liet de dames van Stormvogels nog dichterbij komen, om vervolgens koelbloedig het spel uit te spelen. Het publiek werd als kers op de taart getrakteerd op een perfect uitgevoerde vlieger. Met een eindstand van 14-16 keerden de dames tevreden terug naar Groenlo, de toon voor het nieuwe jaar is gezet. Volgende week zaterdagavond speelt Grol Dames 1 om 19:00 uur thuis tegen Cabezota Dames 1.