Home » Sports club Wenters trakteert haar leden

Sports club Wenters trakteert haar leden

181

WINTERSWIJK – Wenters Sports Club Winterswijk bestaat 5 jaar; een houten jubileum wat deze sportieve helden niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De afgelopen maanden hebben de leden al kans kunnen maken op diverse prijzen. Als finale-feest trakteert Wenters hun leden op een fijne feestavond met onder andere de Zingende Barmannen.

“De afgelopen 5 jaren zijn als een sprint voorbij gegaan”, aldus eigenaresse Manon Pastoors. “We zijn uitgegroeid tot één van de grootste sportsclubs in Winterswijk. Dit was niet mogelijk geweest als we niet zo’n fantastisch team en leden hadden gehad. Iedere dag voelt weer als een feestje”.

Er zijn speciale ingrediënten wat Wenters uniek maakt. Je betaalt wat je sport, Wenters Sports Club noemt dit het bouwstenen-model. ‘Als je wel fitnesst, maar geen gebruik maakt van de groepslessen dan hoef je hier natuurlijk ook niet voor te betalen’.
Naast dit unieke concept heeft Wenters gelicenceerde lessen van Less Mills, waardoor er over ieder les goed is nagedacht. Hierdoor kan er constante kwaliteit worden aangeboden en voorkomt dit blessures of andere zaken. En last but not least zijn de instructeurs gediplomeerd. ‘Investeren in de kennis en kunde van de instructeurs staat bij ons op nummer één.

Zaterdagavond 22 september om 20:30 uur worden de leden van Wenters Sports Club getrakteerd op een prijzenfestival en een optreden van de Zingende Barmannen! “Wij verheugen hier ons ontzettend op”, aldus de enthousiaste Manon.

Meer informatie: www.wentersfitness.nl of bezoek hun Facebookpagina: https://www.facebook.com/wentersfitness/