Univé Oost Nieuwjaarsvolleybaltoernooi 2019 weer zeer geslaagd!


GROENLO – Na het openingswoordje van medeorganisator Koen Wellink en de Nieuwjaarsspeech van de voorzitter van de v.v. Grol Nicole Huisman begonnen 20 teams te strijden voor de felbegeerde hoofdprijzen. Met 20 teams zat het toernooi dit jaar ook helemaal vol!

Om het niveau een beetje in te schatten werden er eerst kwalificatie duels gespeeld. Hierna werden de 10 iets betere teams ingeschaald in een prestatieve klasse en de andere 10 gezelligheidsteams werden ingeschaald in de recreatieve klasse. Inmiddels verkochten onze jeugdleden lootjes voor de verloting. Mede door de mooi en goed gevulde prijzentafel, beschikbaar gesteld door vele Grolse ondernemers, gingen de lootjes als warme broodjes over de toonbank.

Om iets voor 18:00 zat het sportieve gedeelte van het toernooi erop. Na de welverdiende douchebeurt ging het in de kantine nog even verder voor de prijsuitreiking en verloting onder genot van een hapje en wat drankjes.

Bij de prestatieve klasse wist het team van de Kroon zich wederom te kronen tot de winnaar, maar voelt het inmiddels de hete adam van de achtervolgers. Het team van de familie Harbers legde beslag op de 2e plaats. Bij de recreatieve klasse was het wederom het team van Simpel Spöll’n dat aan de haal ging met de hoofdprijs. Zij trokken vervolgens de hoofdprijs, een BBQ-arrangement voor 8 personen All-in. Het team van de Kroon gaan naar een bierproeverij. PaMaFra eindigde in de recreatieve klasse op een zeer verdienstelijke 2e plaats en gingen er net als team Harbers vandoor met een slagroomtaart!

Er hebben zich gelukkig dit jaar geen noemenswaardige incidenten, dan wel blessures voor gedaan en kan de organisatie terug kijken op een goed, maar vooral gezellig toernooi.

Advertenties


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.