24 april 2024
Home » Doetinchem » Lentemarkt in Aktief Kringloopwinkels

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO / ACHTERHOEK – De kringloopwinkels van Aktief in de Achterhoek zijn aankomende zaterdag, 16 maart, een ware trekpleister voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur openen de vestigingen in Doetinchem, Winterswijk, Gendringen, en Groenlo hun deuren voor de traditionele lentemarkt, waar bezoekers kunnen genieten van een uitgebreid assortiment aan voorjaarsgerelateerde artikelen.

In het bijzonder zal Winterswijk het toneel zijn voor een unieke ervaring: Ghan Marzah presenteert daar zijn met de hand gemaakte zakjes van spijkerstof, ontworpen om kruiden voor in de keuken te laten groeien. Daarnaast biedt Winterswijk van 10:30 tot 14:30 een muzikale traktatie met de prachtige liedjes van het Sius koor “Zo gek nog niet”.

Bezoekers kunnen in alle winkels van Aktief struinen door een breed scala aan producten, variërend van tuinartikelen en voorjaarskleding tot decoraties voor Pasen, allemaal tegen aantrekkelijke, ‘lentefrisse’ prijzen.

Bron(nen) & Afbeelding(en)