20 mei 2024
Home » Lichtenvoorde » Wandelvoetbaltoernooi De Treffer trekt teams uit de regio

Wandelvoetbaltoernooi De Treffer trekt teams uit de regio

188

LICHTENVOORDE – Wandelvoetbalclub De Treffer organiseert op woensdag 8 mei weer een groot wandelvoetbaltoernooi. Het toernooi vindt plaats op het sportpark van Longa’30 in Lichtenvoorde, waar 16 teams uit verschillende regio’s zoals Liemers, Achterhoek en Twente samenkomen. Het toernooi start om 13:00 uur en belooft een dag vol gezelligheid en sportiviteit te worden.

Frans Ebbers, een van de initiatiefnemers van het wandelvoetbal en de organisator van het toernooi, benadrukt dat hoewel de competitieve geest aanwezig is, de focus vooral ligt op ontmoeting en gezelligheid. Er zijn geen finales of prijzen; het gaat om het plezier van het spel en de sociale interactie.

Deelnemers kunnen rekenen op een gevarieerd veld met teams uit onder andere Zieuwent, Aalten, Winterswijk, Varsseveld en de Walking Football Twente-Euregio. Met ongeveer 160 spelers wordt een gezellige middag verwacht.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door lokale sponsoren zoals Albert Heijn, Gelria Schoenen, Fons Sprenkelder Tweewielers en Fysiotherapie Oost Gelre, die ook een gratis lunch verzorgen voor alle deelnemers. Deze steun onderstreept het belang van gezond bewegen binnen een vitale samenleving.

Publiek is van harte welkom om de teams aan te moedigen en een gezellige middag te beleven.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!