Laatste open inloop Kleren maken ‘Slag om Grolle’

GROENLO – De Slag om Grolle nadert met rasse schreden en het is tijd de laatste hand te leggen aan de kleding. Aanstaande donderdagavond zijn voor de laatste keer de begeleidsters aanwezig bij BS22 om mensen met raad en daad te woord te staan bij het maken van hun kleding. De ruimte is open van 19.00 tot 21.00 uur.

Die avond is er de mogelijkheid ook daadwerkelijk te gaan naaien. Neem je naaimachine mee en zet, eventueel met hulp van de begeleidsters, de kleding per direct in elkaar. Tegen een kleine vergoeding zijn nog patronen van mannen- en vrouwenkleding te verkrijgen en bij de dames van de Grolse Handwerkclub kunnen kousen worden aangeschaft.

Na 17 september is Kleren maken SOG alleen nog bereikbaar via e-mail klerenmakenvoordeslagomgrolle@gmail.com of de facebookpagina klerenmakenSOG.

De begeleidsters van Kleren maken SOG wensen een ieder een super evenement toe, geheel in stijl met eigengemaakte kleding.

Aanstaande donderdag 17 september, van 19.00 tot 21.00 uur, is er de laatste keer open inloop voor Kleren maken voor de Slag om Grolle bij BS22 in Groenlo.