3 mei 2024
Home » Groenlo » Bekerwedstrijd Grol vs BSC Unisson 2-3: Grol uitgeschakeld

Bekerwedstrijd Grol vs BSC Unisson 2-3: Grol uitgeschakeld

1074

GROENLO – Op sportpark Den Elshof in Groenlo werd Grol verrassend uitgeschakeld in hun bekeravontuur door BSC Unisson uit Boekelo. Ondanks hun status als eersteklasser werd Grol overtroefd door de vierdeklasser BSC Unisson.

De eerste helft eindigde in een 0-2 voorsprong voor BSC Unisson, met beide doelpunten op naam van Pim Ratering. Na de rust wist Grol-verdediger Mart Willemsen de score te verkleinen tot 1-2. Echter, Robert Roossink van BSC Unisson vergrootte de voorsprong naar 1-3. De eindstand van 2-3 werd bepaald door een doelpunt van Grol’s Tiem Rots. Scheidsrechter Peter Bloksma uit Haaksbergen blies de eindfluit kort daarna, waarmee Grol’s bekerambities voor het seizoen 2023-2024 eindigden.

Deze onverwachte nederlaag was een grote teleurstelling voor de vele Grolsupporters. Vooral gezien de eerdere prestaties van Grol, zoals hun recente 1-2 overwinning op Stevo. Verschillende prominente Grol-spelers, zoals Nick Oude Luttikhuis, waren afwezig in deze bekerwedstrijd, wat wellicht de teamdynamiek heeft beïnvloed.

Aankomend weekend treedt Grol in de competitie aan tegen SVZW uit Wierden, hopend op een beter resultaat. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Den Elshof in Groenlo, zaterdag 28 oktober om 18.00 uur.