Derby van het Oosten Kaartverkoop

Gepubliceerd op

GROENLO – In Lichtenvoorde waren er ruim 4000 toeschouwers. Het was een prachtig spektakel met vuurwerk en bengaals vuur. Reclame voor het amateurvoetbal. De Derby van het Oosten vond na vele jaren weer plaats. Op zaterdag 21 maart vindt de return plaats. En het belooft wederom een spektakel te worden dat je niet mag missen.

Om de toegang in goede banen te leiden, zijn er vanaf zaterdag 7 maart kaarten in de voorverkoop beschikbaar in Groenlo (Sportpark Den Elshof en Gall & Gall), Lichtenvoorde (Sportpark s.v. Longa ’30 en Café De Kruup), Winterswijk (Sport 2000 Leugemors), Nijmegen (Zwanenveld 2323) en Amsterdam (Keizersgracht 421).

Leden van de s.v. Grol hebben gratis toegang, evenals de sponsoren van de s.v. Grol. Leden van de businessclubs van beide verenigingen hebben een prachtig voorprogramma in de sporthal, en hebben daarmee ook gratis toegang tot de wedstrijd. Overige bezoekers kunnen dus al vast een kaart kopen in de voorverkoop. Op de wedstrijddag gaan de kassa’s om 16 uur open. Om 17 uur is er een voorwedstrijd tussen de mini-pupillen van beide verenigingen, waarna om 18 uur de derby tussen s.v Grol en s.v. Longa ‘30 in de 1e klasse E plaats vindt.