3 mei 2024
Home » Archief » HV Grol C1-Pacelli C1

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Zondagochtend stond de tweede wedstrijd van het seizoen op het programma voor de C-jeugd van handbalvereniging Grol. Na de winst (met een uitslag van 17-13) in de eerste wedstrijd van het seizoen tegen OBW, gingen de meiden met veel vertrouwen de wedstrijd in. Dit mede vanwege het feit dat de tegenstander Pacelli hun twee gespeelde wedstrijden reeds had verloren.

De wedstrijd was vanaf het begin stevig in handen van de Grolse meiden en werd er een ruime voorsprong opgebouwd. Deze voorsprong zorgde er wel voor dat er enige slordigheden in het spel kwamen door een gebrek aan concentratie.

Tijdens het middenstuk van de wedstijd liepen ze hierdoor redelijk gelijk op. De opgebouwde voorsprong bleef gelukkig behouden.

Richting het einde van de wedstrijd wisten de meiden de concentratie weer op te pakken en zodoende liepen ze verder uit. De einduitslag was een ruime 24-10 en zodoende bleven de punten welverdiend in Groenlo. 

Volgende week hopen ze dat de zegereeks voortgezet kan worden in de uitwedstrijd in Ulft tegen het ook nog ongeslagen UGHV.