26 april 2024
Home » Sport » VSVG klaar voor Najaars Fancy Fair

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Op zaterdag 5 en zondag 6 november a.s. wordt alweer de 43e editie van de traditionele Fancy Fairs van de VSVG (Vrienden SV Grol) gehouden in Sportcafe den Elshof.

In 1991 werd de eerste Fancy Fair gehouden. Tijdens de Fancyfair zijn er vele prijzen te verdienen door middel van het ‘Rad van Fortuin’. Bij de Fancy Fair heeft dit spel de naam ‘Flitslicht’ meegekregen. De prijzen zijn onder andere een TV, enkele Tablets, een diepvrieskast, sportartikelen, vleesschotels en levensmiddelenpakketten.

Op zaterdagmiddag wordt een start gemaakt om ook de oudere jeugdelftallen en de zaterdagteams in de gelegenheid te stellen mee te spelen. Het inzetten van een grotere prijs behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Op zondag wordt er rond het middaguur begonnen met het zingen van het clublied van de VSVG en dan “geht es los!!. ‘s Middags is er de wedstrijd van Grol 1 tegen streekgenoot en een van de koplopers Bonifatius Boys uit Haaksbergen. Met spanning wordt uitgekeken naar deze streekderby.

De aangebrachte binnen- en buitenbanners vestigen de aandacht op de Najaars Fancy Fair, die hopelijk weer veel sfeer zal brengen in het Sportcafé.

In de aanloop naar de Fancy Fair mocht de Kledingcommissie SV Grol onlangs een 25 tal trainingsjacks en coachjassen (ter aanvulling en vervanging) aanschaffen op rekening van de VSVG.

[browser-shot url=”http://www.svgrol.nl/organisatie/vsvg” width=”150″ height=”150″ target=”_blank”]Vrienden van de SV Grol “VSVG” is opgericht op 23 juni 1989. De VSVG heeft ten doel de sportvereniging Grol financieel-materieel te ondersteunen.[/browser-shot]