Frank Boeijen naar Openluchttheater Eibergen


EIBERGEN – Frank Boeijen geeft zaterdag 29 augustus een concert in Openluchttheater Eibergen. Natuurlijk zijn er de hits ‘Zwart Wit’, ‘Kronenburg Park’ en ‘Zeg me dat het niet zo is’, maar Boeijen speelt ook zijn popnummers. Hij komt met zijn voltallige festivalband naar Eibergen.

“Het wordt echt een zomeravond waarop alles samenkomt”, voorspelt Boeijen. Het bestuur van het openluchttheater ziet een wens in vervulling gaan. “Een fantastische symbiose tussen een geweldige artiest en prachtig openluchttheater. Het gaat iets bijzonders worden.” Ook nieuwe arrangementen van bekende nummers zullen de bezoekers verrassen en meenemen op een muzikale reis door de tijd.

Voorverkoop
Zaterdag 28 maart begint om 10.00 uur de online voorverkoop. Die is uitsluitend voor de donateurs via een afgeschermde gecodeerde ticketlink. Als er kaarten overblijven start er maandag 30 maart een vrije voorverkoop via de website. Tickets kosten in de voorverkoop 23,50 euro (inclusief alle bijkomende kosten). Meer informatie is te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl . De afgelopen weken maakte het theater al optredens bekend van Bløf (uitverkocht) en Jett Rebel (10 september). Voor dit laatste concert zijn nog wel via de website tickets te koop.

Advertenties