27 april 2024
Home » Groenlo » 2e OBBINK Toernooi jongste voetbaljeugd groot succes!

2e OBBINK Toernooi jongste voetbaljeugd groot succes!

146

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

Afgelopen zaterdag is onder grote belangstelling van ouders, opa’s en oma’s en overige voetballiefhebbers het tweede OBBINK F-pups jeugdtoernooi gespeeld bij de sv Grol.
Dit rondreizende toernooi wordt afwisselend bij één van de vijf deelnemende clubs, AZSV, FC Winterswijk, FC Eibergen, Longa en sv Grol, georganiseerd voor de jongste voetbaljeugd. Deze clubs hebben onderling een samenwerkingsverband voor de jongste jeugd opgezet, met het doel kennis te delen, onderling wedstrijdjes te spelen en gezamenlijk het OBBINK Toernooi te organiseren.

Dit jaar namen 160 kinderen deel aan het OBBINK toernooi. De kinderen streden in drie categorieën, 4 tegen 4, om de felbegeerde OBBINK Cup. Het was ongemeen spannend en het blijkt dat ondanks de krimp in de Achterhoek, het met de toekomst van het voetbal in de regio wel goed zit.

Uiteindelijk kwam er bij elk van de categorieën een andere club als winnaar tevoorschijn.
De winnaars van de OBBINK Cup zijn:
A-Categorie : FC Winterswijk A1
B-Categorie : AZSV B1
C-Categorie : Grol C2

Deze succesvolle samenwerking zal ook komend jaar worden voortgezet met volgend jaar juni wederom het geweldige OBBINK toernooi als resultaat.