24 april 2024
Home » Landelijk » Het wekelijkse energieweerbericht

Het wekelijkse energieweerbericht

3868

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

Vanaf deze week zal het energieweerbericht er anders uitzien. Hoewel er nog steeds wekelijks een update zal worden gegeven over de energieverwachtingen, zullen er vandaag geen filmpjes meer worden gemaakt.

Wel zullen de energieverwachtingen en grafieken met informatie over de warmtevraag en de opbrengst van zonne- en windenergie wekelijks verschijnen in een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is te ontvangen door je aan te melden op www.eepurl.com/icDsuL. Daarnaast zijn de energieverwachtingen en grafieken ook te vinden op www.energieweerbericht.nu.

Het energieweerbericht is een waardevolle bron van informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in het verminderen van hun energieverbruik en het gebruik van duurzame energiebronnen zoals zonne- en windenergie. Het biedt niet alleen informatie over de verwachte hoeveelheid zonne- en windenergie, maar ook tips en advies over hoe je deze energie het beste kunt gebruiken om te besparen op verwarmingskosten. Hoewel de filmpjes dan niet meer beschikbaar zijn, blijft het energieweerbericht een belangrijke bron van informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid en het verminderen van hun energieverbruik. Dus meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en energiebesparing.