Mona trakteert Gelderland tijdens Nationale Toetjesdag


Gepubliceerd op

Ter gelegenheid van het 45-jarig bestaan viert Mona op 24 oktober de Nationale Toetjesdag in 45 pannenkoekenrestaurants door heel Nederland. Daarnaast opent het toetjesmerk een ‘Pop-up-Puddingsalon’ aan de Overtoom in Amsterdam, waar het in 1970 allemaal begon. De Nederlandse smaakvoorkeur is aan verandering onderhevig. Samen met consument en een expert-team blijven de Mona toetjesmakers daarom zoeken naar dé smaak van de Nederlandse toetjesliefhebber. Op basis van de meest recente bevindingen heeft Mona de recepturen van haar meest populaire puddingtoetjes verbeterd en twee nieuwe smaken aan het assortiment toegevoegd. De puddingtoetjes hebben een nog rijkere smaak en bevatten tot 25% minder suiker. Tijdens Toetjesdag kan heel Nederland de nieuwe smaken komen proeven, nog voordat ze in de winkel liggen.

De toetjessmaak van Nederland
Samen met bijna 2500 Nederlandse consumenten hebben de Mona smaakexperts puddingtoetjes geproefd, beoordeeld en een nieuwe recepturen voor haar populairste smaken – Griesmeelpudding, Chipolatapudding en Bitterkoekjespudding – bepaald. Het vernieuwde puddingassortiment omvat een rijkere smaak en tot 25% mínder suiker. Verder voegt Mona twee fris-zure smaken toe aan het vaste assortiment: Kwarkpudding met Bosvruchtensaus en Spaanse Mandarijnpudding met Sinaasappelsaus. Het vernieuwde Mona puddingtoetjes assortiment ligt vanaf week 44 in de winkels voor adviesprijs 1,39 euro.

Gratis toetjes in Gelderland
In de pannenkoekenrestaurants De Langenberg, De Ossenstal, De Waterspiegel, ’t Hoogstraatje, Westendorp, De Huifkar, ’t Noorden en Ugchelen in de provincie Gelderland worden gasten op Nationale Toetjesdag verrast met een lekkere traktatie: een Mona puddingtoetje met de keuze uit de vernieuwde smaken of de gloednieuwe smaak kwarkpudding met bosvruchtensaus. Om samen aan tafel op te eten of mee naar huis te nemen.

Deelnemende pannenkoekenrestaurants in de provincie Gelderland zijn: