Verwendag voor ouderen met een dementerende partner

BELTRUM – Voor de 9e keer wordt op zondag 31 mei de verwendag voor vrouwen met kanker georganiseerd. Tot 30 vrouwen worden een dagje in de watten gelegd met lichamelijke verzorging, lekker eten etc.

“Dit hebben we 2 jaar geleden ook gedaan met ouderen die een dementerende partner hebben en niet in een verzorgingshuis zitten. Deze vaak eenzame mensen hebben veel behoefte een dagje eruit te zijn. Naar een plek waar niemand problemen heeft met een demente partner. De vorige keer dat we dat organiseerden konden we helaas niet veel mensen bereiken. Zo kwamen alsnog mensen uit een verzorgingshuis. Nu proberen we het opnieuw”, aldus Marian Klein Gebbinck.

De verwendag is op vrijdag 20 maart. Binnenkomen is tussen 11.30 en 12.00 uur. lunch met erwtensoep, middag met live muziek en zelf muziek maken, zingen etc. De afsluiting (na stamppotten buffet) is om 17.30 uur. Geheel gratis!!

“Omdat we graag iets willen betekenen voor mensen die het moeilijk hebben. Wilt u ons helpen die mensen op te sporen zodat we ze een uitnodiging kunnen sturen. Niet alleen uit Beltrum, ook ruime omgeving ervan.”

informatie Marian Klein Gebbinck en Ria Cornelissen
landgoed t Hulsevoort
zorgboerderij Kumufit
Bruggertweg 2 Beltrum
0544-487010 of 06-55733458