29 april 2024
Home » Sport » Scheidsrechterstoernooi HV Grol

Scheidsrechterstoernooi HV Grol

152

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

#respectvoordescheidsrechter

GROENLO – Nadat heel Nederland heeft genoten van het spannende, dynamische en passievolle spel van het Nederlands dames handbalteam was het zondag de beurt aan vele teams uit de regio van Groenlo. En niet om zelf faam te winnen, maar om mee te helpen de scheidsrechters van de H.V. Grol op te leiden.

Want zoiets als scheidsrechter worden leer je in de praktijk, middels wedstrijden fluiten. Gelukkig waren er in totaal 8 teams bereid (2 teams van de H.V. Grol zelf, HCW Winterswijk, Erix Lichtenvoorde, Reflex Varsseveld, Vios Beltrum, UGHV Ulft en WHC Hengevelde) om deze zondag sportieve en fanatieke potjes handbal te spelen.

Ieder halfuur kon er genoten worden van een andere wedstrijd vol dynamiek, net als het nationale team heeft laten zien. Natuurlijk op een ander niveau, maar de gezelligheid was er echt niet minder om. En nog veel belangrijker, de scheidsrechters hebben veel praktijkervaring op kunnen doen.

Onder het motto #respectvoordescheidsrechter is er zeer enthousiast gespeeld. Er zoemde daarom ook al snel rond of dit volgend jaar niet herhaald kan worden. Met genoeg nieuwe aanwas in scheidsrechters is dit haalbaar. Wij zijn vol vertrouwen dat deze lichting scheidsrechters heeft laten zien dat ook dit deel van de sport leuk is om te doen.

Benieuwd geworden naar dit leuke spelletje? En wil je deze scheidsrechters eens in actie gaan zien? Kom gezellig een keer meetrainen bij de H.V. Grol. Op donderdag 28 april is er een open training van 19:15 uur-20:30 uur. En misschien speel je dan een wedstrijd met één van deze 10 (!) scheidsrechters als ambitieuze wedstrijdleiding.